Χατζηστυλιανού Ελένη

ΛογοΘεραπευτρια

Η Χατζηστυλιανού Ελένη είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Λογοθεραπείας Πάτρας . Μετά την αποφοίτηση συνέχισε τις σπουδές της στο Βέλγιο, Βρυξέλλες και Λουβεν.

Κουφοπούλου Ευαγγελία

ΕιδικΗ παιδαγωγόσ

Η Κουφοπούλου Ευαγγελία, αποφοίτησε απ’ τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Παιδαγωγικό Τμήμα.

Η Παπαλέξη Χριστίνα είναι Ψυχολόγος, απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  με Μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Παιδοψυχολογία

Σκορδά Μαρίνα

Ψυχολόγος

Η Σκορδά Μαρίνα είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολική Ψυχολογία, επίσης στο ομότιτλο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μουστάκα Μαρίνα

ΛογοΘεραπευτρια

Η Μαρίνα Μουστάκα είναι λογοθεραπεύτρια, απόφοιτος του τμήματος Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα και έκτοτε εργάζεται με παιδιά και εφήβους με διαταραχές επικοινωνίας, λόγου και ομιλίας.

Ζυμαράκη Δέσποινα

Ψυχοπαιδαγωγος

Η Δέσποινα Ζυμαράκη είναι ψυχοπαιδαγωγος – ειδική παιδαγωγός κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας από το τμήμα ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακου Πανεπιστήμιου Αθηνών με άδεια άσκησης επαγγέλματος καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.