Χατζηστυλιανού Ελένη

ΛογοΘεραπευτρια

Η Χατζηστυλιανού Ελένη είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Λογοθεραπείας Πάτρας . Μετά την αποφοίτηση συνέχισε τις σπουδές της στο Βέλγιο, Βρυξέλλες και Λουβεν. Εξειδικεύτηκε στην μαθησιακές δυσκολίες και εργάστηκε επί σειρά ετών στο Ευρωπαϊκό Σχολείο 3 των Βρυξελλών.

Κουφοπούλου Ευαγγελία

ΕιδικΗ παιδαγωγόσ

Η Κουφοπούλου Ευαγγελία, αποφοίτησε απ’ τη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Παιδαγωγικό Τμήμα. Αργότερα μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο στον τομέα της Ειδικής Αγωγής. 

Ζυμαράκη Δέσποινα

Ψυχοπαιδαγωγος

Η Δέσποινα Ζυμαράκη είναι ψυχοπαιδαγωγος – ειδική παιδαγωγός κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας από το τμήμα ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακου Πανεπιστήμιου Αθηνών με άδεια άσκησης επαγγέλματος καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών.

Σπανού Μαρία

Ψυχολογοσ

Η Μαρία Σπανού είναι Ψυχολόγος απόφοιτος του τμήματος  Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Σχολή Αθηνών στον τομέα της Διασυνδετικής Ψυχιατρικής  και της απαρτιωμένης φροντίδας σωματικής και ψυχικής υγείας.

Κύλλα Αικατερίνη

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Η Κύλλα Αικατερίνη αποφοίτησε από το τμήμα Λογοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρών το 2017. Στο πλαίσιο της πτυχιακής της εργασίας συνεργάστηκε και συμμετείχε στην μελέτη και ανάπτυξη μιας δοκιμασίας αξιολόγησης της ακουστικής μνήμης σε παιδιά τυπικής ανάπτυξης προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Τσέργα Μαρία

Ψυχολόγος

Η Τσέργα Μαρία είναι Ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος με τίτλο «Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών», του τμήματος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιτρόπου Αθηνά

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

Η Επιτρόπου Αθηνά είναι απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ( 2018 – 2022 ). Διατέλεσε Κλινική Άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» ( Νευρολογική Μονάδα Αποκατάστασης)  και στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.  Αγίου Δημητρίου.

Μποζίκα Μαρία

λογοθεραπεύτρια

Η Μποζίκα Μαρία είναι λογοθεραπεύτρια, απόφοιτος του Queen Margaret University, Edinburgh. Διαθέτει την πιστοποίηση του Βρετανικού οργανισμού NARIC (National Recognition Information Centre). Έχει μετεκπαιδευτεί στις μαθησιακές δυσκολίες και τις διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές (ΔΑΔ).