Το πρότυπο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Δρόμημα με έδρα το Περιστέρι Αττικής, αποτελεί ένα ζεστό χώρο θεραπευτικής παρέμβασης που εμπνέει εμπιστοσύνη, οικειότητα και άνεση σε παιδιά, εφήβους, γονείς και ενήλικες που τον επισκέπτονται.

Με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά, την ενσυναίσθηση και την εμπειρία, η Εργοθεραπεύτρια Χατζηστυλιανού Βασιλική προχώρησε στη λειτουργία του καινοτόμου αυτού κέντρου. Το Δρόμημα δραστηριοποιείται στο χώρο της Ειδικής αγωγής και στοχεύει στην έγκαιρη Διάγνωση και Παρέμβαση των δυσκολιών που παρουσιάζει το άτομο, ώστε να ενταχθεί κατάλληλα και αρμονικά στο κοινωνικό σύνολο.

Ο χώρος αποτελείται από κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες με ειδικό εξοπλισμό, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών και των ατόμων που έχουν ενταχθεί σε κάποιο θεραπευτικό πλαίσιο.

Βασικός μας στόχος, είναι η αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών μας προγραμμάτων, γι’ αυτό και παρέχονται εξειδικευμένες υπηρεσίες Αξιολόγησης και Θεραπείας από υψηλά καταρτισμένο προσωπικό. Η συνεργασία μεταξύ των διαφόρων ειδικοτήτων και η κατάλληλη στοχοθεσία είναι τα δύο κλειδιά για την επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός θεραπευτικού προγράμματος.

Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε, το Σεπτέμβριο του 2022 εγκαινιάσαμε έναν δεύτερο χώρο στο Περιστέρι, επί της οδού Θηβών, ώστε να εξυπηρετήσουμε περισσότερα παιδάκια και γονείς που μας έχουν ανάγκη.

Για πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία των κέντρων μας, παρακαλώ επιλέξτε την επιλογή επικοινωνία. 

Η Χατζηστυλιανού Βασιλική είναι Εργοθεραπεύτρια. Γεννήθηκε στις 24/7/1992 στην Αθήνα. Τo 2010 εισήχθη στο τμήμα Εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 2014 και ξεκίνησε να εξασκεί το επάγγελμα του Εργοθεραπευτή ευθύς αμέσως.

Χατζηστυλιανού Βασιλική

Υπευθυνη κεντρου , εργοθεραπευτρια